Huren in KEA

Betaalbaar wonen binnen de ring van Amsterdam
Ben je nog niet toe aan kopen omdat dit je eerste eigen huis is of wil je het samenwonen uitproberen? Misschien zoek je een huis in Amsterdam, zodat je dicht bij je werk kunt wonen. Wat de reden ook is, in de KEA Toren ben je op je plek. Hier huur je een gloednieuw appartement binnen de ring van Amsterdam zonder de hoofdprijs te betalen.

Best uniek voor Amsterdam
De KEA Toren ligt aan de rand van het Science Park in Watergraafsmeer. Dit gebied heeft een van de grootste concentraties Beta Wetenschappen ter wereld. Best bijzonder toch? Het woningaanbod binnen de ring van Amsterdam is beperkt en woontorens als de KEA zie je maar weinig. Uniek! Zeker als je bedenkt dat alle appartementen een eigen buitenruimte en een extra berging hebben.

Overduidelijk een woontoren
De KEA Toren telt 21 verdiepingen. Hierover zijn de 152 appartement verdeeld. Op de begane grond vind je de bergingen, de postbussen en de liften naar de verdiepingen. Het volledig uit baksteen opgetrokken gebouw is overduidelijk een woontoren door de uitkragende balkons en grote glazen raampartijen. De accenten in het metselwerk geven het geheel een stoer karakter. 

Veel huis voor je geld
Er zijn 2- en 3-kamerappartementen te huur. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 60 tot 84 m². Hoeveel ruimte heb jij nodig? Welk appartement je ook kiest, je hebt altijd:
• een heerlijk balkon;
• een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur
• een gloednieuwe, moderne badkamer
• een extra berging op de begane grond.

Nu beslissen is snel huren
Wist je dat de bouw al in volle gang is en dat je hier nog dit voorjaar kunt wonen?! Het loont echt de moeite om even te kijken, dan kun je gelijk de sfeer van dit unieke woongebied proeven.

bekijk de brochure

Houd mij op de hoogte